Webwinkel Mooi Huidspecialist
Anbos
Facebook Linkedin


LaviesageDe huid wordt constant van binnenuit door bouwstoffen uit gezonde voeding gemaakt en vormt daarbij een reflectie van het functioneren van ons lichaam. Gezonde en gevarieerde voeding, een goede stofwisseling met voldoende opnamecapaciteit van de darmen en hoogwaardige bescherming vormen de voorwaarde voor een goede huidconditie.

Orale producten die de collageenaanmaak van uw huid bevorderen doen dat automatisch ook voor uw bloedvaten. Antioxidanten die uw huid beschermen, ondersteunen ook uw hersenen en ogen. Wat u aan de buitenkant wenst moet via de binnenkant gecreŽerd worden.

De Laviesage voedingssupplementen zijn ontwikkeld om uw gezondheid, uw huid en uw huidkwaliteit te ondersteunen, te voeden en te verbeteren met het beste wat de natuur te bieden heeft. Slechts natuurlijke en hoogwaardige voeding, aangevuld met slimme supplementen, kunnen hiervoor zorgen. Omdat de supplementen hun zwaartepunt hebben op de huid, huidopbouw en herstel, noemen we ze nutricosmetics. Uiteraard verdient de buitenzijde ook een uitstekende verzorging, belangrijk voor het behoud van de geboekte resultaten.

De Nutricosmetics, voedingssupplementen voor de huid, van LavieSage zijn samengesteld door het zorgvuldig selecteren en combineren van de meest hoogwaardige ingrediŽnten. Ze hebben als doel de algehele gezondheid en de huid te verbeteren. Daarom noemen we ze liever geen supplementen maar Nutricosmetics. Ze zijn zeer zuiver en nooit chemisch nagemaakt. Dit betekent dat ze in nagenoeg alle gevallen uit de natuur komen en niet synthetisch zijn vervaardigd. Zo kunnen ze optimaal worden opgenomen door ons lichaam.

De combinaties van ingrediŽnten zijn zo gekozen dat er een synergie ontstaat tussen die componenten. Zo sluiten de producten nagenoeg naadloos aan bij elkaar. Niet alles is te combineren in een enkele tablet. Ook niet ieder mens is het zelfde, ieders behoefte is verschillend. Daarom zijn er meerdere soorten noodzakelijk.

Nutricosmetics bestaan eigenlijk uit hoog geconcentreerde voeding. Ze zijn niet ontwikkeld om een gezonde en gevarieerde voeding te vervangen maar om deze voeding, daar waar nodig aan te vullen met essentiŽle stoffen. Ze zijn ook niet ontwikkeld om ziektes te bestrijden, daarvoor volgt u het advies van uw arts of therapeut. Ze zijn wel bedoeld om een minder optimale gezondheid naar de meest optimale gezondheid te brengen. Zo kunt u van uw leven genieten op een vitale manier.

De huid is een reflectie van het wel functioneren van de binnenzijde. Producten die de collageenaanmaak van uw huid verbeteren, zullen dat ook doen voor uw bloedvaten. Anti-oxidanten die uw huid beschermen, doen dat ook voor uw hersenen en ogen. Houd u bij voorkeur aan de geadviseerde dosering, overschrijd deze niet. Neem bij vragen altijd contact op met uw arts of therapeut. Uiteraard kunt u ook uw vragen vrijblijvend bij ons kwijt.

Waarom LavieSage?

* uitsluitend van natuurzuivere ingrediŽnten
* de ingrediŽntkeuze is wetenschappelijk onderbouwd en geeft aantoonbare huidverbeterende resultaten binnen    enkele maanden

Wanneer LavieSage?

* dagelijkse ultieme bescherming voor de schadelijke gevolgen van vrije radicalen (UV, roken, milieu- vervuiling, †    medicatie)
* bij een disbalans van de huidconditie (droogheid, rimpelvorming, acne, rosacea, psoriasis, zonneallergie)
* in combinatie bij huidverbeterende behandelingen voor een optimaal resultaat (peelingen, acne- behandelingen)
* essentieel bij micro-needling behandelingen