Webwinkel Mooi Huidspecialist
Anbos
Facebook Linkedin

...Huidverbetering met medische precisie

md formulationsmd Formulations is in Amerika ontwikkeld, in eerste instantie voor dermatologen, en is de allereerste produktlijn op basis van glycolzuur. Vandaag de dag zijn ook in de cosmeticawereld produkten op basis van glycolzuur niet meer weg te denken.
Het glycolzuur in md Formulations is gewonnen uit suikerriet en heeft de allerkleinste moleculaire structuur van alle fruitzuren. Het kan het diepst in de huid doordringen. De groeilaag wordt bereikt waardoor de huid van binnenuit verbeterd wordt en huidvernieuwing wordt gestimuleerd.

Bij een salonbehandeling met md Formulations, waarbij een peeling met 40% glycolzuur wordt gebruikt, lossen 5 laagjes dode huidcellen op. Met de speciale ABC peeling (70%) ondergaat de huid een intensieve anti-age behandeling waarbij in 1 behandeling tot 8 laagjes dode huidcellen verwijderd worden. Na de behandeling is de huid glanzend en zacht. De poriën zijn minder zichtbaar en de hydratatie van de huid is verbeterd.

De combinatie van de salonbehandeling en het gebruik van de thuisverzorgingsprodukten voorkomt een extreme opbouw van dode huidcellen. De huidvernieuwing blijft gestimuleerd en voorkomt een doffe, slecht doorbloede uitstraling en acne problemen.

Voor goede resultaten bij  een acne-gevoelige huid  en bij anti-aging wensen wordt aanbevolen om 6 salonbehandelingen in kuurverband te ondergaan.

De produkten en salonbehandelingen met md Formulations zijn geschikt bij

  • anti-aging
  • acne
  • hyperpigmentatie
  • rosacea
  • vette, dikke huid
  • slecht doorbloede huid

    Alle gelaatsprodukten van md Formulations zijn vrij van minerale olien, geur- en kleurstoffen.
    De produkten zijn niet op dieren getest.