Webwinkel Mooi Huidspecialist
Anbos
Facebook Linkedin
iCurl is de allernieuwste revolutie op het gebied van wimperpermanent, voor wekenlang mooi gekrulde en langere wimpers zónder wimperextensions!

iCurl

Mooie, lange en gekrulde wimpers zorgen voor een open blik die de ogen optisch vele malen groter maakt. Voor wie het dagelijks omkrullen van de wimpers met een wimperkrultang of het aanbrengen van dikke lagen mascara een hele klus vindt, biedt de splinternieuwe iCurl®-Methode dé oplossing! Deze revolutionaire en supersnelle Wimperpermanent- Methode zorgt na slechts 1 behandeling van nog geen 20 minuten gedurende meerdere weken voor opvallend lange en perfect gekrulde wimpers. Dit alles, zónder dat daar een wimperkrultang, wimperextensions of dikke lagen mascara aan te pas hoeven te komen! MOOI! huidspecialist werkt sinds kort als één van de eersten in Nederland met deze bijzondere methode.

Supersnel en gemakkelijk: het zit ‘m in de meest geavanceerde klem!

De revolutionaire iCurl®-Methode is een behandeling voor de eigen wimpers, waarbij er géén gebruik wordt gemaakt van het aanbrengen van valse wimpers of wimperextensions. De iCurl®-Methode is de meest snelle en meest effectieve manier van wimperpermanent die tot nu toe verkrijgbaar was. Het geheim van de iCurl®-Methode zit 'm in de klem.

Van dit soort systemen zijn er weliswaar vergelijkbare varianten op de markt, maar de klem van de  iCurl® is de meest nieuwe en meest geavanceerde versie! Dit ingenieuze systeem klemt alle wimpers, zelfs de meest korte wimperhaartjes, in één keer perfect in een gekrulde positie. Hierdoor kunnen de wimpers optimaal, eenvoudig en effectief behandeld worden met een milde wimperpermanentvloeistof en een conditionerende nabehandeling.

Perfect verzorgde én langere wimpers met het Dream Lash Multi-Active Lash Serum

Voor de verzorging van de wimpers ná de iCurl®-Methode is er het Dream Lash Multi-Active Lash Serum. Dit verzorgende wimperserum op basis van onder andere keratine, proteïnen, zijde-extract, ginseng en aloë vera, herstelt de wimperhaarstructuur na het permanenten, houdt de wimpers bij dagelijks thuisgebruik in perfecte conditie en maakt dat ze langer kunnen doorgroeien en ze dus langer worden (na 20 dagen gebruik zichtbare resultaten qua verbeterde lengte van de wimpers!).