Webwinkel Mooi Huidspecialist
Anbos
Facebook Linkedin
...freshMinerals dť nieuwe generatie minerale make-up

De minerale make-upproducten van freshMinerals zijn de meest natuurlijke make-upproducten die je op je huid kunt aanbrengen.

freshMineralsDe foundations bestaan uit een mix van natuurlijke mineralen en pigmenten

Deze zijn volledig samengesteld zonder overbodige hulpstoffen ('fillers') die je bij andere minerale merken nogal eens tegenkomt, zoals o.a. talkpoeder en nylon.

De samenstelling is vrij van talk, oliŽn, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriŽn kunnen verstoppen of de huid kunnen irriteren.†De freshMinerals producten laten je huid volledig ademen, zijn waterafstotend en blijven 24 uur puntgaaf zitten.

freshMinerals bevat alleen zeer exclusieve en hoogwaardig kwalitatieve ingrediŽnten, die een upgrading zijn van de bestaande minerale make-upmerken op de markt en die daarmee een stap verder gaan in de tijd.

De SPF 20-25 in de foundations van freshMinerals is hoger dan de SPF 15 in de meeste minerale make-up merken. Daarnaast zorgt de vitamine E in de foundations voor een bescherming tegen milieuvervuiling, roken, stress etc. De producten zijn waterafstotend en je make-up blijft daardoor de hele dag onberispelijk.

freshMinerals heeft een zeer uitgebreid assortiment losse poederfoundations, vloeibare foundations en compacte foundations. freshMinerals heeft tevens oog- en lippotloden, liquid eyeliners en diverse andere make-upproducten